R E K L A M A
R E K L A M A

Ewa Wachowicz: Wieprzowe polędwiczki z rusztu

Nie wiem jak Wy, ale ja tego maja raczej dobrze nie zapamiętam. Pogoda zupełnie nas nie rozpieszczała – zimno, mokro, jakby wiosna miała urlop. Szczerze mówiąc, nie pamiętam, aby kiedykolwiek tak było w tym wiosennym miesiącu. Ale może w końcu los się do nas uśmiechnie i uda się pogrillować na świeżym powietrzu. Mam dla Was przepis na wieprzowe polędwiczki z rusztu. 

Fot. G. Kozakiewicz

Jeśli jesteście fanami delikatnej, soczystej wieprzowiny – to przepis dla Was. Polędwiczki z rusztu w słodko-kwaśnej marynacie z nutą bourbona to absolutny hit. Moi znajomi je uwielbiają i nie ma się co dziwić! Co więcej, ich przygotowanie jest proste, a efekt finalny znakomity. Do tego klasyczny dodatek, surówka Colesław – chrupiąca, lekko słodka, z idealnie zbalansowanym sosem. 

Subskrybuj angorę
Czytaj bez żadnych ograniczeń gdzie i kiedy chcesz.


Już od
22,00 zł/mies




2025-06-09

Ewa Wachowicz