R E K L A M A
R E K L A M A

Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie

Nie wiecie, jak urozmaicić posiłki domowników? A może szukacie inspiracji na coś, czym można zastąpić typową poranną jajecznicę? Pasty kanapkowe to opcja idealna! Są łatwe do przygotowania, smaczne i mogą być bazą do różnych wariantów w zależności od dostępnych składników. Opcji na ich wykonanie jest naprawdę sporo. Dzisiaj mam dla Was trzy propozycje. 

Fot. archiwum prywatne

Pasty kanapkowe, chociaż najczęściej kojarzą się ze śniadaniem, świetnie sprawdzą się też jako szybka przekąska, lunch bądź podwieczorek. Można je podawać na pieczywie (chlebie, bułkach, obwarzankach) albo serwować z krakersami czy warzywami. W zależności od tego, na co akurat macie ochotę lub… co macie pod ręką. W takiej formie będą doskonałym starterem (na przykład przed głównym daniem) dla odwiedzających Was gości. W moim przypadku to zawsze się sprawdza! 

Subskrybuj angorę
Czytaj bez żadnych ograniczeń gdzie i kiedy chcesz.


Już od
22,00 zł/mies




2025-03-19

Ewa Wachowicz